vrijdag 4 december 2015

Thai friendly


Thai friendly is een datingsite waarop je Thaise vrouwen online kunt ontmoeten. Op Thafirendly staan vele profielen van Thaise vrouwen die op zoek zijn naar een westerse man (farang). De meerderheid van deze Thaise vrouwen zijn serieus op zoek naar een westerse partner. Ze zoeken een man om samen oud te worden. Een relatie met een serieuze man en kinderen daarmee krijgen is voor veel vrouwen een wens die niet in Thailand uitkomt. Daarom zoeken veel Thaise vrouwen een partner uit Europa of Amerika waarmee ze een goede toekomst kunnen opbouwen.

Registreren

Op deze Thai friendly vindt je vrouwen uit Thailand die op zoek zijn naar een man voor een vaste relatie of om te trouwen. Ook zijn veel vrouwen op zoek zijn naar vriendschap met een westerse man. Veel vrouwen komen uit Thailand zelf maar ook uit Nederland. 
Op Thai friendly kunt u zich gratis kunt registeren. Met dit gratis lidmaatschap kun je een eigen profielpagina maken waarop Thaise vrouwen hun reactie kunnen achterlaten.
Wanneer je zelf wilt een reactie wil plaatsen op een profiel van een Thaise vrouw dan heb je een extra betaalde lidmaatschap nodig. Dit betaalde lidmaatschap is er al vanaf 12 euro per maand je mag dan onbeperkt reageren. 
Op de site vind u een uitgebreide zoekfunctie. Bijvoorbeeld leeftijd, afkomst en regio ook als je een gratis lid maatschap hebt. Het zoeken is hier ook zeer uitgebreid maar werkt wel prima.

1 reacties:

Thanks for the practical tips; they’re much appreciated. our expert

Een reactie posten