maandag 30 november 2015

Datings sites are popular with Thai woman (Thaicupid)


In deze tijd waarin internet niet meer weg te denken is uit onze samenleving zien we dat ook de thaise vrouwen het online daten hebben ontdekt.

Wat maakt een Thaise vrouw nu zo aantrekkelijk en waarom is de buitenlandse man op zoek naar een thaise vrouw?
De meeste mannen zijn op zoek naar een vrouw met een mooi figuur en een gezonde lichtbruine huidskleur, daarnaast moet ze gehoorzaam en trouw zijn en altijd lief lachen tegen haar partner. Ook het feit dat thaise vrouwen goed in de keuken zijn wordt veel gezien als een reden om op zoek te gaan naar die aziatische prinses uit het verre oosten.
Helaas is de weg naar een goed relatie vaak niet van lange duur. als ze de taal leert, gaat werken en mensen leert kennen, verdwijnt de gehoorzaamheid en het onderdanige respect, waarvoor Thailandse meisjes zo gegeerd zijn. De echtgenoot verliest stilaan de greep op zijn vrouw en de vrouw gaat haar eigen weg’

Waarom is de thaise vrouw op zoek naar een buitenlandse man (de farang)?
Vrouwen in Thailand zijn vaak niet gelukkig met de positie die ze in een huwelijk toebedeeld krijgen. Hun echtgenoot heeft immers niet zelden een mia noi of “kleine vrouw”: hoewel polygamie afgeschaft is in Thailand, is het gebruik in veel streken nog wel sociaal aanvaard. Een blanke man, die zijn gezin toegewijd is en die bovendien in het “beloofde land” woont, wordt dan erg aantrekkelijk.
De Thaise vrouwen die uit de arme gebieden van Thailand (Isan) komen zijn meestal meer op zoek naar een buitenlandse partner om financiele redenen

Sociale contacten
Er zijn nog steeds mannen die een vrouw selecteren op uiterlijk en bedprestaties in de bars van Pattaya, Informele familie- en vriendschapsnetwerken zijn voor Thailanders erg belangrijk en van die kanalen wordt handig gebruik gemaakt. Ze trachten hun zussen of vriendinnen naar Nederland te halen door hen hier aan een man te koppelen, wat voor een sneeuwbaleffect zorgt. Mannen die een Thailandse vrouw wensen, komen naar de tempel of thaise gelegenheden om een babbeltje te slaan met mannen die reeds met een Thailandse getrouwd zijn of om bij de vrouwen te polsen naar geïnteresseerde kennissen. Vervolgens boekt de Nederlandse man een reisje Thailand en komt de Thailandse schone met een toeristenvisum voor enkele maanden naar Nederland. Als het dan nog steeds klikt, wordt de stap naar een huwelijk overwogen.

Op deze site vindt u diverse thaise dating sites ( Thailovelinks.com  of ook wel Thaicupid) waar vrouwen zich aanbieden voor een relatie met een buitenlandse partner. Ook de nederlandse man weet de weg naar het internet steeds beter te vinden.

De voordelen van het online daten zijn
het gemak van email of sms
de anonimiteit waarin een afspraak gemaakt kan worden
het snelle contact in het engels wat op het gemak via email geschreven kan worden
de Thaise vrouw hoeft zicht niet meer in de bekende badplaatsen te begeven om een farang te vinden, de wereld staat nu voor haar open)
ook de nederlandse man hoeft geen reis naar Thailand meer te maken en is niet meer afhankelijk van connecties

5 reacties:

Don’t lose the opportunity. Dating with Indian Call Girls in Dubai super friendly, cheeky, and flirtatious and she aims to truly rock your world!
WhatsApp or call today for booking and details +971522985715

Thai girl Naver same all some good and some not good but sorry for u ,you not have lucky..but I TAICHI girl married many Europe Naver see someone big problem with he same u....I'm too married with Europe we Naver have and I take care my husband last day him dead

Thai girl Naver same all some good and some not good but sorry for u ,you not have lucky..but I TAICHI girl married many Europe Naver see someone big problem with he same u....I'm too married with Europe we Naver have and I take care my husband last day him dead

On Tuesday, Apple introduced that companies might advertise their apps on the store pages for different apps, putting their icon in the “you may additionally like” part. Almost instantly, builders began exhibiting examples of adverts for gambling apps being beneficial beneath their apps. Debt Settlement – This is another debt-relief possibility, however comes with a warning sign. Debt 점보카지노 settlement involves negotiating along with your collectors to pay lower than you owe on credit card debt.

Een reactie posten